Αναζήτηση πτήσης ή ξενοδοχείου

Όροι χρήσης

 Όροι χρήσης

 Το traveler.gr είναι μια μηχανή αναζήτησης που στα τελικά της αποτελέσματα περιλαμβάνει συνδέσμους και υπερσυνδέσμους προς άλλους ιστότοπους που υπόκεινται στην ευθύνη τρίτων φυσικών ή νομικών προσώπων.

Οι υπηρεσίες / προϊόντα που προσφέρονται από αυτούς τους ιστότοπους παρέχονται αποκλειστικά με δική τους ευθύνη. Οι κρατήσεις εισιτηρίων και ξενοδοχείων δεν ολοκληρώνονται μέσω του traveler.gr

Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται οι διαχειριστές/ιδιοκτήτες του traveler.gr για το περιεχόμενο, τις υπηρεσίες/προϊόντα των ιστοσελίδων αυτών, καθώς και τους όρους χρήσης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων που ακολουθούνται από αυτούς τους ιστότοπους.

Το traveler.gr είναι μηχανή αναζήτησης, δεν λειτουργεί ως ταξιδιωτικό γραφείο, δεν συνεργάζεται απευθείας με εταιρείες διαμονής, αεροπορικές εταιρείες, ενοικιάσεις αυτοκινήτων ή μοτοσυκλετών, δεν οργανώνει εκδρομές και δεν πληρώνεται απευθείας από τον χρήστη ή τον τελικό διαφημιστή. Λειτουργεί ως Affiliate * του Travelpayouts.com.

*Ποιος είναι ο Affiliate;

Το Affiliate Marketing είναι ένας τύπος μάρκετινγκ που βασίζεται στην απόδοση και αφορά την προώθηση προϊόντων ή υπηρεσιών στο διαδίκτυο. Affiliate μπορεί να είναι οποιοσδήποτε (άτομο ή εταιρεία) που διατηρεί έναν ιστότοπο από τον οποίο έχει την ευκαιρία να προωθήσει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες ενός Διαφημιστή στο διαδίκτυο. Το Affiliate Marketing λειτουργεί ως εξής: Μια εταιρεία ή επιχείρηση (Διαφημιστής) επιβραβεύει (Affiliates) για κάθε πελάτη ή επισκέπτη που οδηγεί στον ιστότοπό τους ή στις θυγατρικές τους. Η ανταμοιβή μπορεί να είναι ένα ποσοστό προμήθειας από μια επιτυχημένη διαδικτυακή πώληση (CPS) ή ένα ποσό για μια συγκεκριμένη ενέργεια, όπως μια συνδρομή ή ένα ενημερωτικό δελτίο (CPL). Η Affiliate προωθεί διαφημιστικές εταιρείες που χρησιμοποιούν διάφορες διαφημιστικές καμπάνιες ή μεθόδους μάρκετινγκ μέσω διαδικτυακών πηγών όπως ιστοσελίδες, ιστολόγια, email και άλλα.